Ons aanbod

Alle dakwerken uitgevoerd door Dakwerken Vandenbergh – Van Ransbeeck gebeuren vakkundig volgens de technische richtlijnen van het WTCB. De beide zaakvoerders staan steeds mee op de werf zodat u gegarandeerd bent van een perfecte oplevering alsof het voor onszelf zou zijn. Naast de onberispelijke service maken we ook enkel gebruik van hoogwaardige materialen en producten.

Ons aanbod - Dakwerkern VDB

Aanleg daken

We zijn gespecialiseerd in het aanleggen van hellende daken, in pannen of leien, of platte daken, zowel met roofing als epdm. Met ons team zijn we in staat om iedereen te bedienen, van klein dak tot grote projecten.

Aanleg daken - Dakwerken VDB
Daken herstellen - Dakwerken VDB

Daken herstellen

Ook voor herstellingen of renovaties van daken kan u een beroep doen op ons. De tientallen jaren ervaring van de zaakvoerders garanderen voor u de beste oplossingen.

Isolaties

Niet enkel de kwaliteit dient optimaal te zijn, ook de normen rond isolatie zijn erg veeleisend en steeds wijzigend.  Met dakwerken Vandenbergh - Van Ransbeeck bent u zeker dat u de juiste keuzes hieromtrent maakt en de afwerking perfect verloopt.

Voor meer informatie hierover, kan u ons gerust contacteren. Onze service loopt van de eerste ontmoeting tot oplevering.

Isolatie - Dakwerken VDB